DE STADSKEUKENS

De Rotterdamse Stadskeuken staat voor relationeel koken. Samen koken vanuit het hart. Met smaakvolle en natuurlijke ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. Het samen koken bij de Stadskeuken staat in dienst van het demonstreren en nastreven van een gezonde leef- en werkstijl.

Het doel is om meer bewustzijn te creëren voor gezonde en smaakvolle voeding. Met oog voor duurzaamheid. Onze kwaliteit zit in de herkomst en behandeling van ingrediënten en producten. En de mensen die daarbij betrokken zijn. Relationeel Koken zetten wij in om jongeren en volwassenen werktrajecten aan te bieden. Werkzoekenden krijgen de mogelijkheid zich te bekwamen in een baan in de horeca.

Wij beogen een Maatschappelijk (mens/milieu) Bewuste  Onderneming te zijn. De eerste fysieke locatie waar volgens dit gedachtegoed gewerkt wordt is in stichting Station Roffa.

hillevliet

LOCATIES
ROTTERDAMSE STADSKEUKENS

HILLEVLIET AFBEELDING

STATION ROFFA VERZAMELGEBOUW ZUID

In het huis van de wijk van Humanitas-Welzijn aan de Hillevliet 90 is De Rotterdamse Stadskeuken experimenteel gestart op 30 augustus 2021. Op deze locatie hebben wij een gezond en duurzaam restaurant opgezet en geëxploiteerd tot maart 2023. Wij zijn inmiddels VERHUISD naar STREVELSWEG 686. Iedereen is welkom om te genieten van een kopje welkomkoffie. De Rotterdamse Stadskeuken is nog steeds een plek waar  werkzoekenden opgeleid worden voor de horecabranche. Daarnaast organiseren wij ontmoetingen en activiteiten die de sociale verbanden in de wijk versterken. 

Wij zijn gevestigd in het Verzamelgebouw Zuid in de ruimte van stichting Station Roffa. 

NIEUWE LOCATIE?

De winst van De Rotterdamse Stadskeuken investeren wij in schaalvergroting door klein te blijven. Ons streven is namelijk dat er in alle wijken van Rotterdam een Stadskeuken operationeel is. Zodat er ook andere wijken zijn die de vruchten plukken van de Stadskeuken. Op die manier leveren wij een bijdrage aan een duurzaam welzijn van alle Rotterdammers.

Natuurlijk hopen wij dat bij het lezen van onze bezieling uw hart er warm van gaat kloppen. Dat is immers de reden waarom wij als De Rotterdamse Stadskeuken bestaan.

logo master STADSKEUKEN

WIJ KOMEN
GRAAG MET JE
IN CONTACT!

CONTACTGEGEVENS

Heb je een specifieke vraag, wil je een afspraak maken of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Naam