DE STADSKEUKENS

De Rotterdamse Stadskeuken staat voor relationeel koken. Samen koken vanuit het hart. Met smaakvolle en natuurlijke ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. Het samen koken bij de Stadskeuken staat in dienst van het demonstreren en nastreven van een gezonde leef- en werkstijl.

Het doel is om meer bewustzijn te creëren voor gezonde en smaakvolle voeding. Met oog voor duurzaamheid. Onze kwaliteit zit in de herkomst en behandeling van ingrediënten en producten. En de mensen die daarbij betrokken zijn. Relationeel koken zetten wij in om jongeren en volwassenen werktrajecten aan te bieden. Werkzoekenden krijgen de mogelijkheid zich te bekwamen in een baan in de horeca.

Wij beogen een Maatschappelijk (mens/milieu) Bewuste  Onderneming te zijn. De eerste fysieke locatie waar volgens dit gedachtegoed gewerkt wordt is in Restaurant Hillevliet.

hillevliet

LOCATIES
ROTTERDAMSE STADSKEUKENS

HILLEVLIET AFBEELDING

HILLEVLIET

In het huis van de wijk van Humanitas-Welzijn aan de Hillevliet 90 heeft De Rotterdamse Stadskeuken op 30 augustus 2021 haar deuren geopend. Wij zijn een gezond en duurzaam restaurant. Iedereen is welkom om te genieten van onze menukaart of voor een kopje koffie. In het restaurant worden werkzoekenden opgeleid voor de horecabranche. Daarnaast organiseren wij ontmoeting en activiteiten die de sociale verbanden in de wijk versterken. 

Hillevliet 90 staat bekend als ‘de oude technische school’. Na een periode van leegstand wordt het pand sinds 2019 ontwikkeld als maatschappelijk vastgoed. 

NIEUWE LOCATIE?

De winst van De Rotterdamse Stadskeuken investeren wij in schaalvergroting door klein te blijven. Ons streven is namelijk dat er in alle wijken van Rotterdam een Stadskeuken operationeel is. Zodat er naast Hillesluis ook andere wijken zijn die de vruchten plukken van de Stadskeuken. Op die manier leveren wij een bijdrage aan een duurzaam welzijn van alle Rotterdammers.

Natuurlijk hopen wij dat bij het lezen van onze bezieling uw hart er warm van gaat kloppen. Dat is immers de reden waarom wij als De Rotterdamse Stadskeuken bestaan.

nieuwe locatie

WIJ KOMEN
GRAAG MET JE
IN CONTACT!

CONTACTGEGEVENS

Heb je een specifieke vraag, wil je een afspraak maken of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Naam