HET AANBOD

De Rotterdamse Stadskeuken verzorgd lunches en diners. Voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen en recepties kan je contact met ons opnemen.

Hieronder tref je alvast een assortiment van onze verrukkelijke panini aan. De panino is een ambachtelijk broodje van verschillende deegsoorten, fijn van smaak met pure en biologische ingrediënten belegd.

HET LUNCHMENU

DRANKEN

CATERING

De Rotterdamse Stadskeuken verzorgd lunches en diners. Voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen en recepties kan je contact met ons opnemen.

Hieronder tref je alvast een assortiment van onze verrukkelijke panini aan. De panino is een ambachtelijk broodje van verschillende deegsoorten, fijn van smaak met pure en biologische ingrediënten belegd. 

catering rotterdamse stadskeuken
aula hillevliet

HILLEVLIET AULA

In het huis van de wijk van Humanitas-Welzijn aan de Hillevliet 90 heeft De Rotterdamse Stadskeuken op 30 augustus 2021 haar deuren geopend. Wij zijn een gezond en duurzaam restaurant. Iedereen is welkom om te genieten van onze menukaart of voor een kopje koffie. In het restaurant worden werkzoekenden opgeleid voor de horecabranche. Daarnaast organiseren wij ontmoeting en activiteiten die de sociale verbanden in de wijk versterken. Dat doen wij samen met Humanitas Welzijn onder de naam Open Keuken. 

Hillevliet 90 staat bekend als ‘de oude technische school’. Na een periode van leegstand wordt het pand sinds 2019 ontwikkeld als maatschappelijk vastgoed. 

WIJ KOMEN
GRAAG MET JE
IN CONTACT!

CONTACTGEGEVENS

Heb je een specifieke vraag, wil je een afspraak maken of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

BESTELFORMULIER

Wij verzorgen tevens uitgebreide lunches. Vul onderstaande bestelformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam