OVER ONS

De Rotterdamse Stadskeuken is een initiatief van een groep bezielde Rotterdammers. Rotterdammers die een brug willen slaan naar onvermoed talenten, en de wereld die op hun wacht, naar kansen. Naar elkaar. Met het hoofd misschien in de wolken, maar met beide benen op Rotterdamse bodem en de mouwen opgestroopt.

De Rotterdamse Stadskeuken bestaat dus uit drie groepen: het onvermoed talent, de doorgewinterde ervaringdelers… en jij. Of je nu heerlijk geniet van wat de keuken voortbrengt, of wellicht de inspiratie voelt om ook de mouwen op te stropen, jouw energie maakt het verschil.

 

paprika foto kopie

MEER STADSKEUKENS,
MEER VREUGD

De winst van De Rotterdamse Stadskeuken investeren wij in schaalvergroting door klein te blijven. Dat klinkt dubbel, maar ook hier kijken we weer naar de natuur. Alleen als er genoeg energie en potentie is, mag er groei zijn.

Ja, ons streven is om in alle wijken van Rotterdam een Stadskeuken operationeel te hebben. Zodat er naast Hillesluis ook andere wijken zijn die de vruchten plukken van de Stadskeuken. Maar alleen vanuit positieve gedrevenheid, zonder ons blind te staren op einddoelen. Welzijn, groei en plezier van alle Rotterdammers blijft de rijke voedingsbodem.

Natuurlijk hopen wij dat bij het lezen van onze bezieling uw hart er warm van gaat kloppen. Dat is immers de reden waarom wij als Rotterdamse Stadskeuken bestaan.

WIJ KOMEN
GRAAG MET JE
IN CONTACT!

CONTACTGEGEVENS

Heb je een specifieke vraag, wil je een afspraak maken of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Naam